Sportkleding ontwerpen

Sportkleding ontwerpen bij TBT Sportwear

Wij staan voor jou klaar om jou en jouw vriendengroep, team of bedrijf uit te rusten in unieke sportkleding die jij volledig zelf kunt ontwerpen. Het begon voor ons allemaal bij het opzetten van een service waarbij jij als klant zelf wielerkleding kunt ontwerpen. Vanuit daar zijn wij gegroeid naar andere takken van de sportwereld. Wij hebben nu een uitgebreid aanbod van sportkleding die jij volledig zelf kunt ontwerpen. Ons assortiment naast de fietskleding bestaat nu uit: sportshirts, sportpolo’s, sportjacks, sportsokken en skeelerpakken. Al deze producten kun jij zelf, of samen met ons, ontwerpen.

Op deze pagina leggen wij in ons overzichtelijke stappenplan uit hoe jij één van de artikelen kunt bestellen en ontwerpen. Mocht je na het lezen van de stappen toch nog met vragen achterblijven, contacteer ons dan gerust via ons contactformulier of emailadres. Laten we niet langer wachten en beginnen met stap 1, zodat jij kunt beginnen met het ontwerpen van sportkleding. 

Jouw sportkleding ontwerpen

Stap 2:

Jouw sportkleding ontwerpen

Kledingmaten van jouw sportkleding bepalen

Stap 3:

Kledingmaten van jouw sportkleding bepalen

Kies een sport product die bij jou past

Stap 4:

Kies een sport product die bij jou past

Betaling, produceren en fietsen maar!

Stap 5:

Betaling, produceren en fietsen maar!

Sportkleding ontwerpen Stap 1: Vraag een prijsopgave aan via ons contactformulier

Stap 1: Vraag een prijsopgave aan via ons contactformulier

De eerste stap in het ontwerpen van sportkleding Bij TBT Sportwear begint bij het mailen van het aantal sportkleding dat jij wilt bestellen. Op deze mail krijg jij op dezelfde dag al een reactie, want snel en persoonlijk klantcontact heeft onze hoogste prioriteit. Via ons contactformulier of e-mailadres kun jij ons bereiken. 

Zoals hierboven vermeld hebben wij verschillende sportkleding in ons assortiment. In jouw eerste bericht naar ons kun jij aangeven welk type sportkleding en het aantal kledingstukken jij zou willen bestellen. Wij zullen jou dan een vrijblijvende offerte terugsturen. Deze vrijblijvende offerte is gebaseerd op ons heldere prijsoverzicht, waar onze transparante prijzen duidelijk vermeld staan. Bij TBT Sportwear betaal je niet voor design- of servicekosten. Daarnaast geldt bij ons: hoe meer sportkleding jij bestelt, hoe voordeliger het wordt voor jou. Het opstellen van de offerte is dan ook niets anders dan opzoeken wat de prijs per kledingstuk gaat zijn, afhankelijk van het bestelde aantal, en deze op te tellen voor het gewenste aantal. Via de knop onderaan deze stap kun jij ons prijsoverzicht vinden. De sportkleding wordt per ontwerp opgeteld. Het maakt dus niet uit welke maten jij kiest en in sommige gevallen of jij voor een heren – of damesuitvoering kiest.

Wij zijn trots dat jij voor ons groeiende merk kiest en beloven daarom dat wij jullie een scherpe prijs zullen aanbieden! Als jij het exacte aantal sportkleding nog niet zeker weet, kun je ook een indicatie van de gewenste hoeveelheid doorgeven aan ons. Dit helpt ons bij het inschatten van de prijs per kledingstuk. De officiële offerte zal dan later verstuurd worden als het gewenste aantal definitief bekend is. 

Is de offerte voor jouw sportkleding helemaal naar wens? Dan kunnen wij de sportkleding gaan ontwerpen in stap 2.

Sportkleding ontwerpen Stap 2: Jouw sportkleding ontwerpen

Stap 2: Jouw sportkleding ontwerpen

Het ontwerpen van jouw sportkleding is uiteraard het leukste gedeelte van het bestelproces. Zonder limitatie op jouw creativiteit kun jij jouw sportkleding ontwerpen. Om deze stap soepel te laten verlopen zullen wij dit proces samen met jou doorlopen. Het kan namelijk best lastig zijn om jouw ideeën werkelijkheid te maken. Misschien weer jij al precies weet hoe de sportkleding eruit moeten gaan zien. Stuur ons dan jouw wensen door In dat geval zorgen wij dat jouw ideeën werkelijkheid worden en zullen wij het omzetten in een professionele designtekening.

Het kan natuurlijk ook dat jij nog zoekend bent naar een goed ontwerp. Websites zoals Pinterest zijn een goede bron voor inspiratie, of neem een kijkje in ons portfolio. Als jij doorgeeft aan onze designer welke stijl jij op het oog hebt, zullen wij met een ontwerpconcept komen. Vervolgens kunnen wij aan de hand van dit concept aanpassingen maken om zo samen jouw sportkleding te ontwerpen. Wij blijven jouw ontwerp aanpassen totdat jij 100% tevreden bent en wij over kunnen gaan tot productie!

Het ontwerp van jouw sportkleding mag natuurlijk ook logo’s, afbeeldingen of patronen bevatten die jij zelf aanlevert. Dit kan het beste in AI/PDF/EPS format. Op deze manier weten wij zeker dat ze haarscherp in het ontwerp komen.  Wanneer het ontwerpen van jouw sportkleding is afgerond gaat onze tekenaar het design in een professioneel bestand omzetten en volgt de laatste check. Als jij akkoord gaat kunnen wij door naar stap 3.

Sportkleding ontwerpen Stap 3: Kledingmaten van jouw sportkleding bepalen

Stap 3: Kledingmaten van jouw sportkleding bepalen

De pasvorm van onze verschillende sportkleding hebben wij zelf zorgvuldig ontwikkeld. Hierbij hebben wij bij sommige producten gelet op aerodynamica, bij andere kledingstukken juist weer op comfort. Wat overeenkomt bij alle sportkleding is ons oog op kwaliteit. Door onze inspanningen in het creëren van de juiste pasvorm zul jij merken dat de sportkleding heerlijk zal zitten en geeft het dragen hiervan een professionele uitstraling. De eigenschappen van de materialen die wij gebruiken bij het opbouwen van de sportkleding maakt dat deze perfect geschikt zullen zijn voor de doeleinden van de sportkleding. Na het ontwerpen van de sportkleding wil je natuurlijk wel dat de kledingstukken perfect passen. Hiervoor is, naast onze speciale pasvorm, de maatkeuze ook erg van belang. De maatkeuze kan bij ons op drie manieren.

Optie 1: Wij sturen een paskledingpakket op (hiervoor betaal je enkel de verzendkosten). Je kunt zo thuis op een moment dat jou goed uitkomt de sportkleding rustig bekijken en passen. Mocht jij sportkleding willen bestellen voor een vriendengroep, team of bedrijf, dan is het leuk om hier een echt pas-evenement van te maken. Na het passen stuur je de sportkleding weer naar ons op en ben jij zeker van het kiezen van de juiste maten.

Optie 2: Wij gaan jou helpen met het maatadvies. Jij kunt zelf de benodigde lichaamsmaten opmeten waarna wij advies zullen geven welke maat het beste zou passen bij die afmetingen. Mocht je sportkleding willen bestellen voor een grote groep, dan kun jij iedereen vragen deze maten op te meten en door te sturen zodat wij voor iedereen een passende maat uit zullen kiezen. 

Optie 3: Je bepaalt zelf aan de hand van onze maattabellen de maat die je nodig hebt. 

Wij adviseren altijd om voor de eerste optie te kiezen. Dat geeft jou de meeste zekerheid over de maatkeuze. Het zou zonde zijn als je na het ontwerpen van de sportkleding uiteindelijk toch niet de juiste maat hebt gekozen en minder plezier haalt uit jouw unieke sportoutfit. Door te kiezen voor optie 1 kun jij onze sportkleding alvast aantrekken zodat je niet alleen een voorproefje krijgt van onze kwaliteit, maar ook weet hoe onze maten vallen. Heb jij nu een overzicht van de maten die jij wilt bestellen? Dan zijn we bijna klaar om de sportkleding te produceren en gaan wij door naar de laatste stap!

Sportkleding ontwerpen Stap 4: Betaling, produceren en fietsen maar!

Stap 4: Betaling, produceren en fietsen maar!

Nu is het eindelijk zover! De vier stappen die nodig zijn om unieke sportkleding te ontwerpen en bestellen zijn doorlopen. Het laatste wat jij nu nog moet doen is het betalen van de officiële offerte. Wanneer dat gedaan is gaan wij direct starten met het produceren van jouw zelfontworpen sportkleding. Wij houden jou op de hoogte wanneer deze geleverd kan worden. Normaal gesproken kan dit al in 4 tot 6 weken na het voltooien van de betaling. Tot die tijd blijf jij natuurlijk hard trainen zodat jij in topvorm bent zodra jij de nieuwe sportkleding kunt uitpakken! Want zoals wij altijd zeggen: Training Beats Talent.

Nog één laatste opmerking van ons: als jij blij bent over onze samenwerking bij het ontwerpen van jouw sportkleding en tevreden bent over de kwaliteit van jouw sportkleding, vergeet dan niet al jouw vrienden te vertellen over ons nieuwe sportkledingmerk of laat een reactie achter bij Google Reviews. Alvast bedankt daarvoor!