Snelpak ontwerpen

De voordelen van een TBT Snelpak ontwerpen

Een snelpak ontwerpen, dat is toch de droom van iedere wielrenner die houdt van pure snelheid. Daar draait het namelijk allemaal om bij ons snelpak. En als je er dan toch alles aan doet om een spetterende tijd neer te zetten tijdens een tijdrit, dan wil jij natuurlijk doen in een flitsend snelpak zoals de profs. Om hier nog een schepje bovenop te doen kun je dit snelpak bij ons ook nog eens van top tot teen zelf ontwerpen. Wij zijn enorm tevreden met de kwaliteit van ons snelpak en weten zeker dat wij kunnen concurreren met de beste tijdritpakken. Een snelpak ontwerpen en bestellen bij TBT Sportwear is gemakkelijk door ons duidelijke stappenplan.

Hieronder leggen wij uit wat ons snelpak speciaal maakt en hoe jij in vier stappen tot een uniek en zelfontworpen snelpak kunt komen.

Klik op de foto om de rest van de afbeeldingen te bekijken en in te zoomen op de details.

Jouw snelpak ontwerpen

Stap 2:

Jouw snelpak ontwerpen

De maat van jouw snelpak bepalen

Stap 3:

De maat van jouw snelpak bepalen

Betalen, produceren en verzenden

Stap 4:

Betalen, produceren en verzenden

Stap 1: Vraag een vrijblijvende offerte aan

Een snelpak ontwerpen begint bij de aanvraag hoe veel stuks jij wilt bestellen. Misschien ben je voor jezelf op zoek naar één of twee snelpakken, maar het kan ook zijn dat je voor een heel team snelpakken wilt bestellen. Bij TBT Sportwear gaat de prijs per snelpak omlaag wanneer je er meer afneemt. Dit kun jij terugvinden in ons transparante prijsoverzicht. Je betaalt geen ontwerp- of servicekosten bij ons. Het inschatten wat jij kwijt bent aan jouw snelpakken is dus zo simpel als het opzoeken van jouw gewenste aantal in ons overzicht. Ben je tevreden met de prijs voor jouw bestelling? Dan gaan we jouw snelpak ontwerpen in stap 2!

Snelpak ontwerpen stap 1
Snelpak ontwerpen stap 2

Stap 2: Jouw snelpak ontwerpen

In deze stap gaan we echt aan de slag om jouw snelpak te ontwerpen.
Je kunt kiezen voor een flitsend uiterlijk met felle kleuren en patronen of juist een rustig ontwerp om logo’s van sponsoren meer tot hun recht te laten komen. Jouw creativiteit kan de vrije loop worden gelaten, niets is te gek. Als je er al helemaal uit bent hoe het ontwerp eruit moet gaan zien zullen wij het omzetten in een professioneel bestand. 

Een ander scenario kan zijn dat jij wel bepaalde kleuren of patronen in gedachten hebt maar nog niet zeker weet hoe het ontwerp er daadwerkelijk uit komt te zien. Stuur ons dan een mail waarin jij aangeeft dat je vastloopt met het ontwerp. Kijk ondertussen op websites zoals Pinterest om jezelf te laten inspireren. Aan de hand van jouw ideeën zullen wij een ontwerpconcept maken. Vervolgens kunnen wij aan de hand van deze schets aanpassingen maken om zo samen jouw wielrenbroek te ontwerpen. Wij blijven het ontwerp aanpassen totdat jij 100% tevreden bent!

Mocht  jij nog helemaal geen idee hebben hoe jij jouw ontwerp eruit wilt laten zien, dan helpt het ons enorm als wij zoveel mogelijk informatie van jou ontvangen. Denk hierbij aan de kleuren die jij terug wilt zien in de wielerkleding zodat wij een eigen design (samen met jou) kunnen creëren. Je kunt het zo gek niet bedenken. Door de hoge kwaliteit kleurprinters wordt de fietskleding helemaal custom geprint in jouw gemaakte design en met de beste materialen. Het ontwerp van jouw outfit mag natuurlijk ook logo’s, afbeeldingen of patronen bevatten. Wanneer jij deze zelf aanlevert kun jij ze het beste in AI/PDF/EPS format naar ons mailen. Op deze manier weten wij zeker dat ze haarscherp in het ontwerp komen. Als het ontwerpen van jouw snelpak is afgerond, dan volgt de laatste check. Als jij vervolgens akkoord gaat kunnen wij door naar stap 3.

Stap 3: De maat van jouw custom snelpak bepalen

Ons snelpak hebben wij met veel zorg ontwikkeld. De combinatie van onze sportieve pasvorm en rekbare stoffen zorgt ervoor dat deze voor vrijwel iedereen goed zal passen. Het uitkiezen van de juiste maat is echter wel van groot belang. Zo zal het snelpak niet te strak zitten of juist gaan wapperen omdat het te groot is. Er zijn drie manieren waarop jij de beste maat voor jou kunt kiezen.

Optie 1: wij sturen een paskledingpakket op (hiervoor betaal je enkel de verzendkosten). Je kunt zo thuis op een moment dat jou goed uitkomt het snelpak rustig passen en bekijken. Wie weet wil jij een aantal snelpakken willen bestellen voor een vriendengroep, team of bedrijf. Dan kun je hier een echt pasevenement van maken door iedereen uit te nodigen. Na het passen stuur je de paskleding weer naar ons op en weet jij zeker dat je de juiste maten te pakken hebt.

Optie 2: wij gaan jou helpen met het maatadvies. Jij kunt zelf de benodigde lichaamsmaten opmeten en deze doorsturen naar ons. Wij zullen vervolgens advies geven welke maat het beste zou passen bij die afmetingen. Mocht je snelpakken willen bestellen voor een grote groep, dan kun jij iedereen vragen deze maten op te meten. Stuur deze naar ons door zodat wij voor iedereen een passende maat kunnen kiezen.

Optie 3: je bepaalt zelf aan de hand van onze maattabellen de maat die je nodig hebt. Deze maattabellen kun je onderaan deze stap vinden.

Wij adviseren altijd om voor de eerste optie te kiezen. Het kunnen passen geeft jou de meeste zekerheid over de maatkeuze. Het zou zonde zijn dat je na het ontwerpen van het snelpak uiteindelijk toch niet de juiste maat hebt gekozen voor jouw unieke snelpak. Door te kiezen voor optie 1 kun jij onze snelpakken alvast aantrekken zodat je niet alleen een voorproefje krijgt van onze kwaliteit, maar ook weet hoe onze snelpakken vallen.

Snelpak ontwerpen stap 3
Snelpak ontwerpen stap 4

Stap 4: Betalen, produceren en verzenden

Wij sturen jou een factuur op basis van de eerder gecommuniceerde offerte en zodra deze betaald is zullen wij direct beginnen met de productie. Binnen vier tot zes weken zul jij jouw bestelling thuis ontvangen.

Bekijk onze Snelpak ontwerpen productdetails

Hier vertellen wij jou graag alles wat jij wilt weten over ons snelpak. Laten we beginnen met de stoffen waar het snelpak uit opgebouwd is. De voorkant van het snelpak bestaat uit glad lycra, wat via een zijpaneel van gegroefd lycra overloopt in de stof op de rug. Dit is een ademende stof met wat grotere ventilatiegaten dan de gladde voorkant. Hierdoor voert het snelpak de warmte af die jij genereert tijdens het harde fietsen.

De voorzijde van het shirt is losgemaakt van de broek. Dit vergemakkelijkt het aantrekken van het snelpak enorm. Ook is dit heerlijk voor de warming-up, aangezien je dan om koel te blijven de bovenkant van het pak nog niet aan hoeft te trekken. De bovenkant van het snelpak sluit jij zoals je zou doen met een snelpak door middel van een hoogwaardige en minimalistische rits. De rits wordt aan de binnenkant van het snelpak afgedekt door een strookje stof. Aan de bovenzijde hebben we daar ook extra ruimte gemaakt om het handvat van de rits mee af te dekken. Hierdoor snijdt de rits niet in jouw hals wanneer je voorover bukt in de tijdrithouding. Daarnaast is het snelpak kraagloos afgewerkt voor een aerodynamisch voordeel.

De broekspijpen zijn voorzien van geïntegreerde siliconenstrips. Hierdoor zijn de broekspijpen volledig bedrukbaar en ervaar jij ultiem comfort doordat je geen last krijgt van snijdende naden. Ook bevat het door jou te ontwerpen snelpak een zeem van Elastic Interface®. Dit toonaangevend zeemmerk garandeert jou een comfortabele zit terwijl jij flinke wattages aan het trappen bent. Op de rug zijn twee weggewerkte zakjes te vinden. Zo kun je tijdens langere tijdritten ook nog voedsel kwijt, maar ga jij geen onnodige luchtweerstand ervaren.

Na het lezen van de details van ons snelpak kun jij natuurlijk niet wacht om te beginnen met het ontwerpen van het snelpak. Dat gaat gemakkelijk en snel door ons overzichtelijke stappenplan. Hieronder gaan wij de stappen uitleggen zodat jij precies weet hoe je van een ontwerp in jouw hoofd naar racen in jouw unieke snelpak kunt gaan. 

Highlights van het snelpak

  • Volledig zelf te ontwerpen
  • Naadloze V-hals
  • Hoogwaardige YKK Rits
  • Gestreepte lycra mouwen en zijkanten voor betere passing
  • Naadloze mouwen
  • Losse voorkant voor betere pasvorm en meer comfort
  • Hoge kwaliteit zeem van Elastic interface
  • Geïntegreerde antislip banden bij de broek
  • Volledige TBT elite performance afwerking