Custom fietskleding

Stap 2:

Jouw wielerkleding ontwerpen

Stap 3:

Kledingmaten van jouw eigen custom fietskleding bepalen

Stap 4:

Materiaalkeuze van de wielerkleding

Stap 5:

Betaling, produceren en fietsen maar!

Stap 1: Vraag een prijsopgave aan

Als eerste stap zullen wij een offerte maken voor de aanvraag van jouw custom fietskleding. Dat doen we aan de hand van het aantal kledingstukken met hetzelfde design dat jij wilt bestellen. Omdat wij het heel gaaf vinden dat jij ons uitkiest en omdat ons merk nog groeiende is, zullen wij een scherpe prijs aanbieden! Is de offerte naar wens? Dan gaan we beginnen! Een overzicht van de prijzen vind je onderaan deze pagina.

De kledingstukken worden per design geteld. Het maakt dus niet uit welke maten jij kiest en of je een heren – of damesuitvoering wilt. 

Afbeelding bij het informatieblokje over TBT Custom fietskleding

Stap 2: Jouw custom fietskleding ontwerpen

Het design is natuurlijk waar het allemaal om te doen is! Wij zullen samen met jou een ontwerp maken, graag horen wij dus jouw wensen m.b.t. de custom fietskleding. Al een idee hoe het er uit moet gaan zien? Dat is top! Dan gaan wij de kleding maken zoals jij die gedachten hebt. 

Als je nog geen idee hebt willen wij graag zoveel mogelijk informatie van jou zodat wij een eigen design (samen met jou) kunnen creëren, op basis van alle details! Je kunt het zo gek niet bedenken, door de hoge kwaliteit kleurprinters wordt de fietskleding helemaal custom geprint in jouw gemaakte design en met de beste materialen. 

Het ontwerp van jouw outfit kan ook een logo, afbeelding of patronen bevatten. Als er logo’s op de kleding moeten komen, stuur deze dan naar ons in een AI/PDF/EPS bestand en ze komen er scherp op!  

Als het design geslaagd is gaat onze tekenaar het design in een professioneel bestand omzetten en volgt de laatste check. Ook dan kan het ontwerp nog veranderd worden natuurlijk.

Stap 3: Kledingmaten van jouw eigen custom fietskleding bepalen

Om onze custom fietskleding zo goed mogelijk te laten passen is de maat erg belangrijk. Onze zelfontwikkelde pasvorm waarbij wij hebben gefocust op aerodynamica en comfort hoeven jullie alleen nog maar te kiezen welke maat jullie nodig hebben! Hiervoor zijn drie opties.

Optie 1: wij sturen je paskleding op (je betaald alleen de verzendkosten) .

Optie 2: wij gaan je helpen met maatadvies. Dat beteken dat je zelf de benodigde lichaamsmaten opmeten en wij vervolgens helpen met het kiezen van de juiste maat.

Optie 3: je bepaald aan de hand van onze maattabellen zelf de maat die je nodig hebt. Zelf adviseren wij eigenlijk altijd de eerste optie aangezien het zonde is als je uiteindelijk toch niet de juiste maat hebt voor je eigen wielerkleding.

Al de TBT Custom fietskleding paskleding

Stap 4: Materiaalkeuze van de custom fietsshirt

Bij ons kan je van A tot Z volledig custom fietskleding laten maken van professionele kwaliteit voor de gepassioneerde fietser. Niet alleen het design is geheel uniek, ook kun je zelf de materialen uitkiezen. Wij hebben de verschillende stofcombinaties alvast onderverdeeld in de 3 meest gebruikte combinaties. Een speciaal Aero fietsshirt, Een echt allround classic fietsshirt en speciaal voor de warme dagen of zware beklimmingen een climb fietsshirt. Mocht hier geen combinatie voor jou tussen zitten, neem dan contact met ons op zodat we jouw wensen kunnen bespreken en samen gaan kijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw wielershirts of fietsbroek. Dat doen wij uiteraard (meestal) zonder extra kosten in rekening te brengen, want wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

Alle 3 de verschillende stofcombinaties voor de TBT Custom fietskelding

Stap 5: Custom fietskleding produceren en fietsen maar!

Dan is het eindelijk zover! Alle stappen naar een supergaaf product zijn doorlopen. Nu gaan wij het laten produceren waarna de custom fietskleding normaal gesproken al geleverd wordt in 4 tot 6 weken na het afronden van de laatste stap! Tot die tijd blijven jullie natuurlijk lekker doorfietsen zodat jullie in topvorm in jullie nieuwe fietspak kunnen verschijnen! Want zoals wij altijd zeggen: Training Beats Talent.

O ja, nog één ding! Als wij jouw custom fietskleding hebben geleverd en het is helemaal naar wens, vergeet dan niet al jouw vrienden te vertellen over ons nieuwe fietskledingmerk!  Of laat een reactie achter bij de google reviews, Alvast bedankt.

Wesley fietsend in TBT Custom fietskleding, een rode fietsbroek met een zilver fietsshirt