Stap 1: Vraag een prijsopgave aan

Als eerste stap zullen wij een offerte maken voor de aanvraag van jouw custom fietskleding. Dat doen we aan de hand van het aantal kledingstukken met hetzelfde design dat jij wilt bestellen. Omdat wij het heel gaaf vinden dat jij ons uitkiest en omdat ons merk nog groeiende is, zullen wij een scherpe prijs aanbieden! Is de offerte naar wens? Dan gaan we beginnen! Een overzicht van de prijzen vind je onderaan deze pagina.

De kledingstukken worden per design geteld. Het maakt dus niet uit welke maten jij kiest en of je een heren – of damesuitvoering wilt. 

Stap 2: Jouw custom made wielerkleding ontwerpen

Het design is natuurlijk waar het allemaal om te doen is! Wij zullen samen met jou een ontwerp maken, graag horen wij dus jouw wensen m.b.t. de custom made wielerkleding. Al een idee hoe het er uit moet gaan zien? Dat is top! Dan gaan wij de kleding maken zoals jij die gedachten hebt. 

Als je nog geen idee hebt willen wij graag zoveel mogelijk informatie van jou zodat wij een eigen design (samen met jou) kunnen creëren, op basis van alle details! Je kunt het zo gek niet bedenken, door de hoge kwaliteit kleurprinters wordt de fietskleding helemaal custom geprint in jouw huisstijl en met de beste materialen. 

Het ontwerp van jouw outfit kan ook een logo, afbeelding of patronen bevatten. Als er logo’s op de kleding moeten komen, stuur deze dan naar ons in een AI/PDF/EPS bestand en ze komen er scherp op!  

Als het design geslaagd is gaat onze tekenaar het design in een professioneel bestand omzetten en volgt de laatste check. Ook dan kan het ontwerp nog veranderd worden natuurlijk.

Custom fietskleding design’s

Stap 3: Kledingmaten van jouw eigen sportkleding bepalen

Om onze custom fietskleding zo goed mogelijk te laten passen is de maat erg belangrijk. Onze zelfontwikkelde pasvorm waarbij wij hebben gefocust op aerodynamica en comfort hoeven jullie alleen nog maar te kiezen welke maat jullie nodig hebben! Hiervoor zijn drie opties.

Optie 1: wij sturen je paskleding op (je betaald alleen de verzendkosten) .

Optie 2: wij gaan je helpen met maatadvies. Dat beteken dat je zelf de benodigde lichaamsmaten opmeten en wij vervolgens helpen met het kiezen van de juiste maat.

Optie 3: je bepaald aan de hand van onze maattabellen zelf de maat die je nodig hebt. Zelf adviseren wij eigenlijk altijd de eerste optie aangezien het zonde is als je uiteindelijk toch niet de juiste maat hebt voor je eigen wielerkleding.

Stap 4: Materiaalkeuze van de custom fietskleding 

Bij ons kan je van A tot Z volledig custom fietskleding laten maken van professionele kwaliteit voor de gepassioneerde fietser. Niet alleen het design is geheel uniek, ook kun je zelf de materialen uitkiezen. Wij hebben de verschillende stofcombinaties alvast onderverdeeld in de 3 meest gebruikte combinaties. Mocht hier geen combinatie voor jou tussen zitten, neem dan contact met ons op zodat we jouw wensen kunnen bespreken en samen gaan kijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw wielershirts of fietsbroek. Dat doen wij uiteraard (meestal) zonder extra kosten in rekening te brengen, want wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

Stap 5: Produceren en fietsen maar!

Dan is het eindelijk zover! Alle stappen naar een supergaaf product zijn doorlopen. Nu gaan wij het laten produceren waarna de custom fietskleding normaal gesproken al geleverd wordt in 4 tot 6 weken na het afronden van de laatste stap! Tot die tijd blijven jullie natuurlijk lekker doorfietsen zodat jullie in topvorm in jullie nieuwe fietspak kunnen verschijnen! Want zoals wij altijd zeggen: Training Beats Talent.

O ja, nog één ding! Als wij jouw custom fietskleding hebben geleverd en het is helemaal naar wens, vergeet dan niet al jouw vrienden te vertellen over ons nieuwe fietskledingmerk!  

  

Prijzen

Bekijk de productdetails

Neem gemakkelijk contact met ons op!

Om de best mogelijke prijs te bieden is het belangrijk om te weten welke kledingstukken jij zoekt en het aantal daarvan in hetzelfde design. De gewenste kledingmaten maken voor de prijsopgave nog niet uit. Laat hieronder weten wat jij zoekt, dan gaan wij ons uiterste best doen dit voor jou te realiseren!