Custom sportshirt

Stap 2:

Samen een ontwerp maken

Stap 3:

De maat van jouw sportshirt bepalen

Stap 4:

Betaling, produceren en fietsen maar!

Stap 1: Vraag een prijsopgave aan

Het is zover! We gaan beginnen met het maken van jullie eigen custom sportshirt. Dit willen jullie natuurlijk voor de beste prijs en de hoogste kwaliteit. Dat is precies waarom je bij TBT Sportwear moet zijn. De eerste stap is dan ook het bepalen van de all-in prijs van jullie custom sportshirts. Stuur ons een mail via het contactformulier met het aantal en wij komen met de scherpste prijs! Benieuwd naar een prijsindicatie? Bekijk dan alvast onze prijzentabel hieronder.

Custom sportshirt prijzen

Stap 2: Design van de custom sportshirt ‘s maken

Als de besproken prijs helemaal naar wens is wordt het tijd om jouw custom sportshirt te gaan ontwerpen. Bij het ontwerpen van jullie custom sportshirt ‘s is de ‘sky the limit’. Daarmee bedoelen we dat we alles kunnen laten bedrukken. Verschillende kleuren, full color, logo’s of een andere print of decoratie. 

Jouw custom sportshirt wordt gemaakt worden met korte mouwen. Het kan voorzien zijn van een design die past bij jouw team, vereniging of bedrijf. Of juist speciaal passen bij jou. Wij maken zowel kledingstukken voor mannen, vrouwen en kinderen. 

Als je het kan bedenken, dan kunnen wij het voor je maken! Onze designers gaan samen met jou aan de slag om het ontwerp geheel naar wens te maken. Wij zijn pas tevreden met het design als jij dat ook bent! 

een Custom sportshirt Design gemaakt door TBT Sportwear

Stap 3: De maten van je eigen custom sportshirt bepalen

Nu de prijs is bepaald en het design helemaal naar wens is, is het tijd om de juiste kledingmaten te kiezen. Dat kan op drie manieren. Bij de eerste optie sturen wij gratis paskleding (enkel de verzendkosten voor eigen rekening) op. Zo kun jij het sportshirt passen en weet je zeker dat je de juiste maat kiest. De tweede optie is om via onze maattabel de geschikte kledingmaten vast te stellen. Kijk daarvoor goed naar te lichaamsmaten in de tabel. Bij vragen of twijfel kunnen wij jou natuurlijk altijd gratis adviseren! Ook is het mogelijk om langs te komen in Uitgeest (Noord-Holland) om bij ons te komen passen, deze derde optie is ook geheel gratis. Neem contact met ons op voor jouw gewenste optie.

We hebben zowel Heren/unisex pasvorm als de dames pasvorm. Bekijk hieronder welke het beste bij jou past. De Heren/unisex hebben een rechte vorm bij de borst tot de onderkant. De dames pasvorm is getailleerd met een normale borst, Smallere taille en dan weer een bredere onderkant.

Custom sportshirt in actie bij Luc Heine

Stap 4: Finale! Produceren en verzenden maar!

Nu al het zware werk er voor jou op zit wordt het tijd om te betalen. Na de betaling gaan wij nog harder aan de slag om jullie custom sportshirt ‘s compleet volgens de afspraken te gaan maken. Jullie unieke sport shirts zullen wij vervolgens al tussen de 4 tot 6 weken leveren. Wacht dus niet lang en vraag nu nog een prijsopgave aan om je project met TBT Sportwear te starten!

Een actie foto van het Custom sportshirt

Bekijk de custom sportshirt product details