Fietsshirt bedrukken in eigen ontwerp

Wil jij eigen fietskleding ontwerpen voor jezelf, een wielerploeg of voor een vriendengroep en ben jij dus op zoek naar custom fietskleding? Wij van TBT Sportwear weten precies wat daar voor nodig is en helpen jou graag verder om deze kleding volledig naar wens te leveren. Om het ontwerpproces zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen kun jij ons bericht sturen met jouw designwensen. Mocht je al aardig een beeld hebben hoe de kleding er uit wilt laten zien, dan zullen wij deze na wat gesprekken en een proefontwerp direct in een professioneel design om laten zetten. In het geval dat jij nog niet zeker weet wat voor design jij zou willen ontvangen zullen wij aan de slag gaan om met jouw kleurkeuze een gaaf ontwerp neer te zetten.

Waarom je fietsshirt bedrukken bij TBT

Bij TBT Sportwear stoppen we pas als jij tevreden bent. Dit betekent dat jij kosteloos het ontwerp aan kunt passen en wij de productie van de fietskleding. Zo weet jij zeker dat na het ontwerpen van jouw eigen fietskleding wij ook daadwerkelijk jouw droomdesign gaan realiseren. Logo’s van sponsoren, fietsgroepen of eigen bedrijven kunnen wij ook gemakkelijk in het ontwerp verwerken. Hiervoor vragen wij jou wel de logo’s in AI- of vectorbestand te leveren. Alleen dan zijn we zeker dat de kwaliteit van de logo’s gewaarborgd blijft. Waar wacht jij dus nog op? Start vandaag al met jouw Fietsshirt bedrukken.

Transparantie is de sleutel bij TBT

Eerlijkheid duurt het langst. Omdat wij uit eigen ervaring weten hoe prijzig en onoverzichtelijk het kan zijn om eigen Fietsshirt bedrukken zorgen wij dat alle kosten vooraf bij jou bekend zijn. In ons prijzenoverzicht op onze ‘wielerkleding prijzen pagina’ is namelijk duidelijk terug te vinden wat het ontwerpen van één of meerdere kledingstukken gaat kosten. De ontwerpkosten en de mogelijkheid tot meerdere malen aanpassen van het design zijn hier al bij inbegrepen. Ook is hier de optie om verschillende materialen te kiezen al in verwerkt. Zo kun jij dus naast het ontwerp ook nog eens de verschillende materialen kiezen, Zodat de fietskleding perfect voor jouw doeleind geschikt is. Zo hebben we een allround classic wielershirt, of kies voor het speciale aerodynamische wielershirt waarbij snelheid op nummer 1 staat. Of speciaal voor de warmen zomerdagen of de grote alpen collen hebben we een climb wielershirt om de hitte af te voeren.

Neem direct contact met ons op via de link hieronder of bekijk de andere ontwerp processen.

Om de best mogelijke prijs te bieden is het belangrijk om te weten welke kledingstukken jij zoekt, en het aantal daarvan in hetzelfde design. De gewenste kledingmaten maken voor de prijsopgave nog niet uit. Laat hieronder weten wat jij zoekt, dan gaan wij ons uiterste best doen dit voor jou te realiseren!