TBT Aero fietskleding set op de mountainbike in de sneeuw

MTB kleding

Onze TBT fietskleding is niet alleen geschikt voor de racefiets, het is ook uitermate geschikt voor tochten op de MTB. De fietskleding zit mooi om het lichaam dankzij de door onszelf ontwikkelde pasvorm. Dat zorgt er niet alleen voor dat het lekker zit en aerodynamisch is maar ook dat je geen last hebt van takken die aan de wapperende kleding kunnen blijven haken tijdens het racen door de bossen. Bekijk al onze MTB kleding in onze webshop of klik op de link hieronder en ontdek onze collectie!

De Classic MTB kledinglijn

De eigenschappen van onze MTB fietskleding zijn naast de zelfontwikkelde pasvorm ook het gebruik van de juiste materialen. Wij hebben momenteel twee kledinglijnen binnen TBT Sportwear. De Classic lijn: deze lijn is zo genoemd omdat wij het design klassiek hebben gehouden. Door het gebruik van één hoofdkleur met drie complimenterende strepen op de mouwen. Deze shirts zijn verkrijgbaar in het donkerblauw met wit en het zwart met Aztec (goud). Daarnaast is het materiaalgebruik van deze Classic fietskleding lijn ook erg allround uitgekozen. Door een gewoven stof dat allemaal kleine gaatjes bevat kan het zweet gemakkelijk ventileren via de rijwind, ondanks dat de wind jou niet te veel zult afkoelen. In combinatie met de lycra mouwen die mooi aansluiten om uw bovenarmen is het een uitstekend MTB shirt.

De Aero MTB kledinglijn

Als je op zoek bent naar aerodynamische MTB kleding ben je bij TBT Sportwear aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een speciale Aero lijn. Dit fietsshirt is opgebouwd uit voornamelijk lycra. Het materiaal lycra heeft een glad oppervlak en een goed rekbaar vermogen waardoor deze mooi om het lichaam aansluit. De mouwen zijn gemaakt van gestreept lycra, deze strepen zorgen er voor dat het nog mooier om de bovenarm aansluit. Daarnaast zijn de zijkanten van het fietsshirt weer gemaakt van een materiaal met een grotere mesh. Dat betekent eigenlijk dat het een stuk luchtiger is. Jij wilt natuurlijk tijdens het rijden niet oververhit raken. Door deze combinatie van materialen zal onze TBT Aero lijn je niet belemmeren in jouw sportieve prestaties! Bekijk alle foto’s en productinformatie over dit shirt in onze webshop of klik op de link hieronder.