MTB kleding ontwerpen

Onze zelf te ontwerpen fietskleding is niet alleen geschikt voor op de racefiets, het is ook uitermate geschikt voor tochten op de MTB. Door onze professionele pasvorm zit de MTB kleding mooi om het lichaam. Dat zorgt er in de eerste instantie voor dat het lekker zit en aerodynamisch is. Maar ook, belangrijk voor het mountainbiken, dat je geen last hebt van takken die aan wapperende kleding kunnen blijven haken tijdens het racen door de bossen. Daarnaast kun je het ontwerp van jouw fietskleding aanpassen aan het mountainbiken. Zo wordt de fietskleding vaak vies en is het minder verstandig om in witte kleding te fietsen. Een gaaf ontwerp met stoere kleuren en interessante patronen kan perfect werken om de smerigheid te verbluffen en op te vallen in het bos. Benieuwd naar al onze producten die jij zelf kunt ontwerpen voor het mountainbiken? Klik dan op de knop hieronder.

MTB Wielrenbroek ontwerpen

Een belangrijk aspect van jouw MTB kleding is natuurlijk de fietsbroek. Er komen aardig wat klappen op jouw zitvlak tijdens het crossen over de trails. Een goed zeem is dan cruciaal voor een fijne rit. Wij hebben twee varianten van onze fietsbroeken in ons assortiment die jij volledig zelf kunt ontwerpen: onze Classic wielrenbroek en onze High Performance wielrenbroek. De verschillen tussen deze fietsbroeken worden duidelijk uitgelicht op de pagina’s van beide fietsbroeken. Wat we in ieder geval kunnen zeggen is dat de twee verschillende zemen allebei uitermate geschikt zijn voor het mountainbiken. Ze geven namelijk over een langere duur support aan het zitvlak door de hoge dichtheid van het schuim. Daarnaast verhogen onze brede powerbands op de broekspijpen en de heerlijke bretels het comfort op de fiets. Hierdoor hoef jij je alleen nog maar te focussen op het sturen en trappen!

Onze Classic MTB kleding

Om jouw MTB kleding af te maken kun jij bij TBT Sportwear kiezen uit drie verschillende wielershirts. De eerste daarvan is onze gouden standaard, het Classic wielershirt. Het wielershirt is opgebouwd uit een gewoven stof dat allemaal kleine gaatjes bevat. Hierdoor kan jouw lichaamswarmte gemakkelijk ventileren door de rijwind. De mouwen zijn uit lycra uitgesneden en sluiten door onze sportieve pasvorm keurig aan om jouw bovenarmen.

Onze Aero MTB kleding

Als je op zoek bent naar aerodynamische MTB kleding kies je voor ons Aero wielershirt. Het shirt is op de borst en rug uitgerust met glad lycra. Deze stof heeft een goed rekbaar vermogen waardoor deze mooi om het lichaam aansluit. De mouwen zijn gemaakt van gestreept lycra. Deze strepen zorgen er voor dat ze nog mooier om de bovenarm aansluiten en jij door de wind zal snijden. De zijkanten van het fietsshirt gemaakt van een materiaal met een grotere mesh om jouw lichaamswarmte af te voeren. Door deze combinatie van materialen zal onze TBT Aero lijn je niet belemmeren in jouw sportieve prestaties! Bekijk alle foto’s en productinformatie over dit shirt via de link hieronder.

Onze Climb MTB kleding

Ben jij van plan om op warme locaties te gaan mountainbiken? Dan is ons Climb wielershirt misschien wel de beste keuze voor jouw MTB kleding. Door het vele op en neer en het fietsen tussen de bomen kan de temperatuur tijdens het mountainbiken flink oplopen. Het is dan een verstandige keuze om een ademend fietsshirt aan te trekken. Dit shirt helpt jou om jouw lichaamswarmte af te voeren door de grotere ventilerende gaatjes in de stof. Op de borst, zijpanelen, mouwen en rug hebben wij deze stoffen toegepast. Ondanks de grotere mesh blijf jij zo wel beschermd tegen de zonnestralen.

De drie verschillende MTB wielershirts

Door te kiezen uit één van de drie wielershirts kun jij jouw MTB kleding aanpassen aan jouw wensen. De verschillende eigenschappen hebben namelijk elk weer zo zijn voordelen. Er zijn echter ook overeenkomsten tussen de drie typen wielershirts. Zo bevatten ze allemaal drie achterzakken waarin jij voeding of gereedschap kunt meenemen. Daarnaast is ieder wielershirt uitgerust met een verborgen zakje afgeschermd met een rits. Perfect om sleutels of pasjes met een veilig gevoel mee te nemen op jouw fietstochten. Wil je nog meer informatie vinden over de verschillen tussen onze drie wielershirts zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw MTB kleding? Ga dan naar de productpagina’s om meer details en afbeeldingen te zien.

TBT Sportwear op limburgs mooiste