Het TBT Skinsuit wielrennen

Het skinsuit van TBT Sportwear, op onze website aangeduid als snelpak, is perfect voor de serieuze wielrenner die op zoek is naar snelheid. De naam zegt het al, ons skinsuit is ontworpen om aan te voelen als een tweede huid. De pasvorm is ontwikkeld om strak aan te sluiten op de contouren van jouw lichaam. Let dus wel goed op bij het kiezen van de juiste maat. Onze tabel met maatvoeringen kan hulp bieden bij deze keuze, net zoals ons gratis maatadvies. Ons skinsuit voor wielrennen is volledig zelf te ontwerpen. Neem dan contact met ons op nadat jij de informatie over onze snelpak ontwerpen hebt gelezen op onze pagina.

Ontwerpmogelijkheden voor het skinsuit

Ons skinsuit voor wielrennen is, net zoals onze andere kledingstukken, volledig zelf te ontwerpen. En van het skinsuit kun jij echt een kunstwerk maken. De stof loopt namelijk helemaal door vanaf jouw schouders tot aan jouw bovenbenen. Zelfs de powerbands zijn naadloos te bedrukken in een ontwerp naar keuze. Enkel de voor- en achterzijde van de broek zijn niet zelf te ontwerpen aangezien de pure zwarte stof hier noodzakelijk is voor het tegenhouden van doorschijnen.

Hopelijk wekt dit zo veel inspiratie op dat jij ons een volledig uitgewerkt design kunt toesturen zodat wij dit voor jou gaan realiseren. Heb je echter toch wat moeite met het creëren van een eigen ontwerp, geen probleem! Stuur ons jouw wensen qua kleuren, patronen en logo’s door en wij gaan aan de slag om een ontwerp op maat te maken. Benieuwd hoe wij verder te werk gaan? Klik dan op deze link om ons bestelproces van het skinsuit voor wielrennen in detail te lezen.

Materialen van het skinsuit voor wielrennen

Om ons skinsuit naadloos aan te laten sluiten gebruiken wij elastisch lycra. Hierdoor kunnen wij een sportieve pasvorm van ons skinsuit aanbieden zonder dat het skinsuit tijdens het wielrennen te veel afknelt. De mouwen zijn naadloos afgewerkt voor een verhoogd comfort en verbeterde aerodynamica. De zijpanelen zijn voorzien van gestreept lycra. Op de rug is een wat meer ademende mesh-stof toegepast. Hierdoor kan jij zelfs tijdens warme dagen volledig inspannen zonder oververhit te raken. Daarnaast hebben wij brede powerbands op broekspijpen zodat deze niet omhoog kruipen. Door de breedte van onze powerbands wordt de druk over een groot oppervlakte verdeeld waardoor je het skinsuit tijdens het wielrennen nauwelijks voelt zitten.

Natuurlijk hebben wij ook veel aandacht besteed aan het zeem dat verwerkt is in ons skinsuit. Elastic Interface is onze leverancier van de zemen. Kenners zullen weten dat deze terug te vinden zijn in de wielrenbroeken van de beste fietskledingmerken, en daarom dus ook bij ons. Jij kunt je dus volledig focussen op het leveren van hoge wattages zonder bang te zijn voor pijn aan jouw zitvlak!

Skinsuit met losse voorkant

Hoewel wij willen dat ons skinsuit voor wielrennen zo goed mogelijk aansluit weten wij ook hoe vervelend het is om te worstelen om het skinsuit aan te trekken. Daarom hebben wij ons skinsuit ontwikkeld met een losse voorkant. Zo kun je de bovenkant van de skinsuit aantrekken zoals een shirt nadat je het broek-gedeelte als eerste hebt aangetrokken. Daarna trek je de bovenzijde over jouw schouders en rits je eenvoudig de linker en rechterzijde aan elkaar. Dit zorgt voor minder spanning op het materiaal aan de voorzijde waardoor jij meer bewegingsvrijheid krijgt. Wil jij nog meer informatie en afbeeldingen zien van ons skinsuit voor wielrennen? Klik dan op de knop hieronder om naar de productpagina te gaan.