TBT Snelpak direct leverbaar uit voorraad in een strak zwart met wit design

Skinsuit wielrennen

Het skinsuit van TBT Sportwear, op onze website aangeduid als snelpak, is perfect voor de serieuze wielrenner die op zoek is naar snelheid. De naam zegt het al, ons skinsuit is ontworpen om aan te voelen als een tweede huid. De pasvorm is ontwikkeld om strak aan te sluiten op de contouren van jouw lichaam. Let dus wel goed op bij het kiezen van de juiste maat. Onze tabel met maatvoeringen kan hulp bieden bij deze keuze, net zoals ons gratis maatadvies. Het neutrale zwarte design met witte accenten zorgt ervoor dat het skinsuit makkelijk te matchen is met jouw fiets en accessoires. Toch liever een eigen design? Neem dan contact met ons op nadat jij de informatie over onze custom kleding hebt gelezen op onze pagina ‘custom fietskleding’.

Materialen van het skinsuit voor wielrennen

Om ons skinsuit naadloos aan te laten sluiten gebruiken wij elastisch lycra. Hierdoor kunnen wij een sportieve pasvorm van ons skinsuit aanbieden zonder dat het skinsuit te veel afknelt. De zijkanten zijn voorzien van een luchtdoorlatende mesh-stof. Hierdoor kan jij zelfs tijdens warme dagen volledig inspannen zonder oververhit te raken. Daarnaast hebben wij brede powerbands op de mouwen en broekspijpen zodat deze niet omhoog kruipen. Door de breedte van onze powerbands wordt de druk over een groot oppervlakte verdeeld waardoor je dit nauwelijks voelt.

Skinsuit met losse voorkant

Hoewel wij willen dat ons skinsuit zo goed mogelijk aansluit weten wij ook hoe vervelend het is om te worstelen om het skinsuit aan te trekken. Daarom hebben wij ons skinsuit ontwikkeld met een losse voorkant. Dit heeft een aantal voordelen. Zo kun je de bovenkant van het skinsuit aantrekken zoals een shirt waarbij je de linker en rechterzijde aan elkaar ritst. Ook zorgt dit voor minder spanning op het materiaal aan de voorzijde waardoor jij meer bewegingsvrijheid krijgt.