Hoe moet ik een sportshirt ontwerpen?

Wil je sportshirts ontwerpen voor jezelf, je sportclub of bedrijf en vraag jij je af of dat niet te veel werk is? Door deze blog zul je zien dat het eigenlijk best meevalt. Hopelijk overtuigt dit bericht jou en begin jij daardoor wel met het ontwerpen van je eigen persoonlijke en unieke sportshirt. Dat kan voor jezelf, een vriendenteam, sportclub of bedrijf. Een zelfontworpen sportshirt maakt het sporten nog leuker! Laten wij inzoomen op alles wat er komt kijken bij het ontwerpen van een sportshirt.

Samen het sportshirt ontwerp maken

Stap 2:

Samen het sportshirt ontwerp maken

De maat van jouw sportshirt bepalen

Stap 3:

De maat van jouw sportshirt bepalen

Betaling, produceren en fietsen maar!

Stap 4:

Betaling, produceren en fietsen maar!

Inspiratie voor het ontwerp van jouw sportshirt

Het meeste werk gaat zitten in het bedenken van een aantrekkelijk ontwerp. Mocht je vastlopen en niets kunnen verzinnen, dan kun je altijd nog gebruik maken van het internet. Door tenues van bestaande sportteams te bekijken kun je beter bepalen welke stijl jou aanspreekt. De kleuren die in het ontwerp terugkomen kun je baseren op je bedrijfslogo of clubkleuren. Daarnaast kun je door verschillende kleuren en patronen ook bepalen hoe de sportshirts overkomen op de toeschouwers en tegenstanders. Felle kleuren en drukke patronen vallen op, waar koelere kleuren zoals blauw professionaliteit uitstralen. Bij ons, TBT Sportwear, kunnen wij jou perfect assisteren in het bedenken en maken van het ontwerp voor jouw sportshirt. Wij zullen in overleg het ontwerp blijven aanpassen totdat jij helemaal tevreden bent.

Verschillende ontwerpprocessen

Over het algemeen is het ontwerpen van een sportshirt eenvoudig. Afhankelijk van de aanbieders van custom sportshirts kan het bestelproces echter variëren. Sommige bedrijven bieden vaste sjablonen aan waarbij je de kleuren van vooraf gedefinieerde panelen kunt kiezen. Dit is erg gemakkelijk en snel, maar beperkt wel je creatieve vrijheid. Bij ons kun jij al jouw creativiteit loslaten op het ontwerp. Heb je al een duidelijk beeld van hoe je sportshirt eruit moet zien? Dan zetten wij die om in een professioneel tekenbestand. Twijfel je nog of weet je bijvoorbeeld alleen welke kleuren je wilt gebruiken? Dan zullen wij er in overleg iets moois van maken. Door persoonlijk en snel contact via telefoon of e-mail kunnen wij samen een sportshirt ontwerpen waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Wees persoonlijk

Alleen jij weet wat jij en jouw vrienden of collega’s mooi vinden. Het is dan ook heel leuk om persoonlijke details te verwerken in de sportshirts. Dingen die alleen jij of jullie als groep herkend, waardoor het echt een uniek ontwerp kan worden. Wanneer je de sportshirts dan draagt, draag je ook een stukje van jouw verleden met je mee. Hierdoor worden de sportshirts niet alleen een fijn kledingstuk om in te sporten, maar echt een fysieke herinnering aan mooie sportevenementen. Ben je nu benieuwd geworden waar de mannen van TBT Sportwear mee zullen komen wanneer jij ze een aantal ideeën presenteert? Wacht dan niet langer en neem contact met ze op via het contactformulier. Daarnaast kun je hier nog meer informatie over het sportshirt vinden. Wij zien jouw ideeën graag tegemoet!

Sportieve groet,

De Mannen van TBT