Sportshirt ontwerpen voor vriendenteams

Een sportevenement bijwonen met een speciaal ontworpen sportshirt voor jouw vriendenteam maakt het nog leuker om samen te sporten. Of je nu de tegenstander wilt intimideren met een professioneel uitziende outfit of een memorabel sportshirt wilt ontwerpen voor een evenement, wij kunnen jullie daarbij helpen! In deze blog vertellen waarom jullie samen aan een volgend sportevenement in een persoonlijk en uniek sportshirt willen meedoen! 

Ontwerp er op los 

Laat jullie creativiteit de vrije loop ga helemaal los met het ontwerpen van sportshirts voor jouw vriendenteam. Geen ontwerp is te gek bij TBT Sportwear. Vriendenteams willen vaak een persoonlijke tekst of logo op de sportshirts. Door de jaren heen maken jullie als vrienden herinneringen voor het leven. Deze momenten kunnen jullie nu vastleggen in een speciaal sportshirt. Toch liever een professionele uitstraling? Dan gaan wij samen aan de slag om een sportshirt voor jullie vriendenteam te ontwerpen wat zo mee kan doen aan de hoogste sportcompetities.

Misschien hebben jullie al een volledig uitgedacht design. Dan gaan wij dat omzetten naar een professioneel bestand zodat we direct over kunnen gaan naar de productie. Heb je wel wat ideeën maar loop je vast? Dan kun je in overleg met onze ontwerper samen een design maken waar jij 100% tevreden mee bent. Daarnaast kunnen wij logo’s of tekst verwerken in het ontwerp. Zo kun je een perfect sportshirt voor vriendenteams ontwerpen waar jullie een blijvende indruk mee zullen achterlaten. Benieuwd naar wat wij kunnen? Bekijk dan hier ons portfolio.

Sportshirts voor het hele team

Na het ontwerpen van jullie sportshirts is het natuurlijk belangrijk dat we de juiste maten uitkiezen. Door ons grote range aan maten is er altijd een passend shirt te vinden voor jullie vriendengroep. Daarnaast hebben wij ook een getailleerde versie voor de dames.  Het zelf te ontwerpen sportshirt is dus zowel in een heren- als damespasvorm te bestellen. Niet zeker welke maat en pasvorm jij nodig hebt? Maak dan gebruik van onze paskledingpakketten. Deze sturen wij naar jullie op zodat jullie zeker weten dat het sportshirt dat je besteld zit zoals jij wilt. Daarnaast kun je ook gebruik maken van onze maattabellen. Bekijk onze sportkleding maattabellen.

Nu jullie goed passende sportshirts kunnen dragen zijn jullie niet meer te stoppen. De tegenstanders zullen wel even schrikken als jullie strak en stijlvol aan de start verschijnen. Of kies voor een over de top sportshirt vol gekkigheid wat jullie vriendenteam nog beter representeert. Wij kijken nu al uit om jullie van een fantastisch sportshirt te voorzien. Willen jullie alvast meer weten over het sportshirt dat jullie gaan ontwerpen, ga dan naar de productpagina van het sportshirt om meer detailfoto’s te zien en te leren over de kwaliteit van het sportshirt.