Wielerkleding dames Van TBT Sportwear

Wie om zich heen kijkt tijdens het fietsen ziet de laatste jaren een goede verandering: steeds meer dames wielerkleding vrolijkt de fietspaden op. Daar willen wij bij TBT Sportwear ook een steentje aan bijdragen. Klaar met die saaie en mannelijke ontwerpen, het is tijd voor wat meer stijl. En omdat jullie dat misschien nog wel beter kunnen dan wijzelf, is het mogelijk om zelf een eigen ontwerp aan te leveren! Mocht je echter wel wat hulp nodig hebben, dan kun jij altijd terecht bij ons portfolio of kun je contact opnemen. Het creëren van een eigen ontwerp in combinatie met een geweldige pasvorm, hoogwaardige materialen en een speciaal dames zeem maakt dat je met een gerust hart jouw dames wielerkleding bij ons kunt bestellen! Klik op de knop hieronder om het ontwerpproces door te lezen.

Wielerkleding dames: De wielrenbroek

Onze Wielerkleding dames bevatten twee speciaal voor de dames ontwikkelde wielrenbroeken: onze Classic wielrenbroek en High Performance wielrenbroek. Beide wielrenbroeken bestaan uit bedrukbaar lycra aan de zijkanten en een pure zwarte lycra stof in het midden zodat deze nooit kan doorschijnen. Het verschil zit hem in het zeem, bretels en powerbands op de broekspijpen. Op de pagina’s van de wielrenbroeken worden deze verschillen in detail uitgelicht.

Wielerkleding dames: TBT Wielrenbroek details

Wat hoe dan ook aan de orde is in beide wielrenbroeken is de aangepaste vorm van het zeem. Door de andere vorm van de heupbotten is het zeem daarop aangepast en zal onze wielerkleding voor dames garant staan voor urenlang fietsplezier. De broekspijpen van onze dames wielrenbroeken bevatten brede antislip-banden met siliconen gripstroken. Omdat deze banden extra breed zijn wordt de druk goed verdeelt wat het comfort vergroot. Daarbij verdelen onze fijne bretels de druk op jouw schouders waardoor jij ze nauwelijks voelt zitten. Kortom: reden genoeg om te kiezen voor de wielrenbroeken van TBT Sportwear!

Wielerkleding dames: Het wielershirt

Om jouw dames wielerkleding helemaal af te maken moet bij die fijne fietsbroek natuurlijk ook een heerlijk wielershirt gedragen worden. Bij TBT Sportwear kun je niet alleen jouw ontwerp zelf bepalen, je hebt ook nog eens keuze uit drie soorten wielershirts.

Wielerkleding dames: TBT Wielershirt opties

De eerste optie is ons TBT Classic wielershirt. Dit allround wielershirt is opgemaakt uit licht ventilerende stof op de borst, rug en zijkanten. De mouwen zijn gemaakt van het welbekende lycra. Door de rekbaarheid sluiten de mouwen daardoor mooi om de bovenarm aan. De tweede optie voor het dames wielershirt is ons Aero wielershirt. Zoals de naam al zegt is dit fietsshirt ontwikkeld met aerodynamica als drijfveer. Door gebruik te maken van glad lycra op de borst en rug en gestreept lycra voor de mouwen snijd dit fietsshirt gemakkelijk door de lucht. Als derde optie hebben wij een Climb wielershirt ontwikkeld. Ons Climb wielershirt is opgebouwd uit stoffen met een grotere mesh-structuur, oftewel grotere ventilerende gaatjes. Hierdoor kun jij ook op warme dagen en tijdens zware fietstochten jouw warmte kwijt.

Zoals je ziet kun jij jouw Wielerkleding dames volledig naar wens creëren bij TBT Sportwear! Neem contact met ons op via ons contactformulier om te starten met het ontwerpen.