Wielershirt bedrukken In eigen ontwerp

Het bedrukken van wielershirts is onze specialiteit. Onze hoofwaardige printers kunnen de wielerkleding voorzien van scherpe details en honderden kleuren. Het beste nieuws: het design wordt ontworpen door jou! Jij kunt ons al jouw wensen vertellen. Vervolgens zetten onze vakkundige designers jouw ideeën om naar een professioneel design. Uiteraard kan je ook een globaal ontwerpidee doorsturen zodat wij een passend design voor jou kunnen maken. Wij gaan de wielershirts pas bedrukken wanneer jij helemaal tevreden bent met jouw ontwerp!

Geen minimum oplage

Bij ons kan jij een bedrukt wielershirt al bestellen vanaf 1 stuk. Maar weet wel: hoe meer jij bestelt, hoe gunstiger het wordt voor jou! Uiteraard kunnen wij jou ook goed helpen bij het maken van een complete set. Bijvoorbeeld een fietsbroek of trainingsjasje, allemaal in hetzelfde design en stijl. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om verschillende materiaalsoorten te gebruiken voor het wielershirt. Daarbij kan je denken aan een wielershirt speciaal gemaakt voor het klimmen en de warme zomerdagen. Daarvoor maken we gebruik van materialen met een grotere mesh-structuur. Dit zorgt ervoor dat jouw warmteregulatie beter op peil blijft. Ook kun je bij ons een wielershirt bedrukken met een stofcombinatie gefocust op aerodynamica. Dan maken we vooral gebruik van het welbekende materiaal lycra. Lycra heeft een perfecte combinatie van aerodynamische eigenschappen en rekbaarheid waardoor het om elk lichaam naadloos vormt. Voor meer informatie over de eigen bedrukte wielershirts bekijk je de Wielerkleding ontwerpen-pagina.

Mogelijkheden bij het bedrukken van een wielershirt

De mogelijkheden bij het bedrukken van wielershirts zijn onbeperkt. Van logo’s en teksten tot vormen en kleuren, niks is te gek. Het is natuurlijk wel belangrijk dat als jij een logo 100% scherp op de wielerkleding wilt laten bedrukken, wij altijd vragen om een EPS of Ai bestand van het logo te sturen. Op die manier kan onze designer het logo goed bewerken en verliest het logo tijdens het vergroten of verkleinen geen scherpte. Mocht je dat niet hebben stuur dan een zo scherp mogelijk bestand dan gaan wij ermee aan de slag! Laat jouw creativiteit de vrije loop en start nu met het bedrukken van wielershirts!