TBT Custom fietskleding set Italië 2022

Wielershirt bedrukken

Bij ons nieuwe fietskledingmerk TBT Sportwear is één van de specialiteiten het bedrukken van wielershirts. Het wielershirt kan geheel volgens eigen design ontworpen worden door jou. Onze vakkundige designers zetten vervolgens jouw idee om naar een professioneel design. Uiteraard kan je ook de wensen en ideeën die jij hebt aan ons voorstellen zodat wij een passend design voor jou kunnen maken. Wij zijn we pas klaar met het ontwerpen wanneer jij tevreden bent. Zo kun je het design compleet naar wens aanpassen zodat het echt het design wordt wat jij voor ogen had!

Waarom TBT Custom sportkleding 3

Geen minimum oplage

Bij ons kan jij een bedrukt wielershirt al laten maken vanaf 1 stuk. Ook is het mogelijk om alleen een wielershirt te bestellen. Uiteraard kunnen wij jou ook goed helpen bij het maken van een complete set. Een trainingsjasje daarbij is ook geen probleem, allemaal in hetzelfde design en stijl. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om verschillende materiaalsoorten te gebruiken voor het wielershirt. Daarbij kan je denken aan een wielershirt speciaal gemaakt voor het klimmen en de warme zomerdagen. Daarbij maken we gebruik van materialen met een grotere mesh-structuur. Dit zorgt ervoor dat jouw warmteregulatie beter op peil blijft. Ook kunnen we een stofcombinatie kiezen met de focus op aerodynamica. Dan maken we vooral gebruik van het welbekende materiaal lycra. Lycra heeft een perfecte combinatie van aerodynamische eigenschappen en rekbaarheid waardoor het om elk lichaam naadloos vormt. Voor meer informatie over de custom bedrukte wielershirts klik je op onze Custom fietskleding pagina.

Waarom TBT Custom sportkleding 4

Mogelijkheden bij het bedrukken van een wielershirt

De mogelijkheden qua bedrukkingen op een Custom wielershirt zijn onbeperkt. Van logo’s en teksten tot vormen en kleuren, niks is te gek. Het is natuurlijk wel belangrijk dat als jij een logo er 100% scherp op de wielerkleding wilt laten bedrukken wij altijd vragen om een EPS of Ai bestand van het logo te sturen. Op die manier kan onze designer het logo goed bewerken en verliest het logo tijdens het vergroten of verkleinen geen scherpte. Mocht je dat niet hebben stuur dan een zo scherp mogelijk bestand dan gaan wij ermee aan de slag!