TBT Aero fietskleding set voor de Hollandse molen

Comfortabele fietskleding

Bij TBT Sportwear staat plezier op de fiets bovenaan. Dit is niet alleen te bereiken door het fietsen van mooie tochten of snelle gemiddeldes, ook het comfort op de fiets speelt hier een grote rol bij. Wij zijn dus aan de slag gegaan om comfortabele fietskleding voor heren te ontwikkelen. Hoe we dat hebben gedaan vertellen wij hieronder. Wat in ieder geval heeft geholpen bij deze ontwikkeling is onze eigen ervaring met fietsritten van minstens 250 kilometer. Hierdoor weten wij precies wat jij wilt in jouw zoektocht naar comfortabele fietskleding.

Maak het beste van de materiaaleigenschappen

De stoffen waaruit onze comfortabele fietskleding voor heren is opgebouwd zijn zorgvuldig uitgekozen om jou van alle gemakken te voorzien. Onze fietsshirts bevatten een luchtdoorlatende stof aan de zijkanten zodat de warmteregulatie op pijl blijft. Daarnaast zijn de mouwen, borst- en rug panelen van rekbaar lycra gemaakt zodat deze de contouren van jouw lichaam volgen zonder te knellen. De bretels van onze fietsbroeken zijn breed en tot hoog op de rug verbonden met een ademende stof. Hierdoor voel jij de bretels niet snijden in jouw schouders en zakken ze niet af tijdens het fietsen. Bekijk op onze product pagina’s nog meer details van onze comfortabele fietskleding voor heren.

Ons comfortabele zeem

Een groot onderdeel van comfortabele fietskleding is de zeem. De zeem van TBT Sportwear is gemaakt van schuim met een hoge dichtheid. Door het dikteverschil in de zeem op de plekken waar de meeste druk van de heupbotten ontstaat vormt ons zeem zich naar jouw zitoppervlak. Voor dames en heren gebruiken wij een andere vorm voor de zeem. Hierdoor valt deze perfect in de fietsbroek en zul jij vele kilometers op de fiets weg kunnen trappen zonder problemen. Al onze fietsbroeken zijn voorzien van dezelfde zeem, zo weten wij zeker dat jij tevreden zult zijn met onze comfortabele fietskleding.