Triatlonkleding ontwerpen

Triathlonpak ontwerpen bij TBT Sportwear

Het is één van de meest uitdagende sportieve prestaties: het afleggen van een hele triathlon. De combinatie van een flinke afstand zwemmen, 180 kilometer op de fiets om vervolgens nog een hele marathon te rennen is loodzwaar. Aangezien je drie disciplines moet combineren is een speciaal ontwikkeld triathlonpak een vereiste. Bij TBT Sportwear kun jij jouw eigen triathlonpak zelf ontwerpen. Jij hebt de volledige controle over het ontwerp dat bedrukt wordt op de hoogwaardige stoffen van het triathlonpak. Er is veel aandacht gestoken in de juiste pasvorm, het uitkiezen van een triathlonzeem en de bewegingsvrijheid voor alle drie de disciplines. Ben jij klaar om jezelf uit te dagen met een achtste, kwart, halve of hele triathlon? Dan is het nu tijd om te starten met het ontwerpen van jouw triathlonpak en begin het ontwerpproces bij stap 1!

Stap 2:

Jouw triathlonpak ontwerpen

Stap 3:

Kledingmaten van jouw triathlonpak bepalen

Stap 4:

Betaling, produceren en fietsen maar!

Stap 1: Vraag een vrijblijvende offerte aan

Als eerste stap willen wij van jou weten hoeveel triathlonpakken jij zou willen bestellen. Via ons contactformulier stuur je ons een aanvraag met het gewenste aantal triathlonpakken. Dit kan al vanaf  één stuk, maar ook voor vriendenteams, bedrijven of sportploegen kun jij triathlonpakken ontwerpen en bestellen. Wij zullen dan een vrijblijvende offerte terugsturen. Bij TBT Sportwear gaat de prijs per triathlonpak omlaag wanneer je er meer bestelt. Dit kun jij terugvinden in ons heldere prijsoverzicht, te vinden onderaan deze stap. Daarnaast betaal je bij ons geen ontwerp- of servicekosten. Het is dus gemakkelijk om op te zoeken hoeveel jouw bestelling gaat kosten, wel zo duidelijk en eerlijk! Zoek simpelweg het bedrag per triathlonpak op, afhankelijk van het aantal dat jij gaat bestellen en vermenigvuldig dit met het aantal triathlonpakken. Als jij het exacte aantal triathlonpak nog niet zeker weet, kun je ook een indicatie van de gewenste hoeveelheid doorgeven aan ons. Dit helpt ons bij het inschatten van de prijs per kledingstuk. De officiële offerte zal dan later verstuurd worden als het gewenste aantal definitief bekend is. Ben je tevreden met de schepte prijs die wij kunnen bieden voor jouw bestelling? Dan gaan we door met de leukste stap: het ontwerpen van jouw triathlonpak!

Is de offerte voor jouw triathlonpak helemaal naar wens? Dan kunnen wij door naar stap 2,  waar we jouw triathlonpak daadwerkelijk gaan ontwerpen.

Stap 2: Jouw triathlonpak ontwerpen

Het ontwerpen van jouw triathlonpak is uiteraard het leukste gedeelte van het bestelproces. Zonder limitatie kun jij jouw creativiteit kwijt tijdens het ontwerpen van jouw triathlonpak. Om dit proces snel en soepel te laten verlopen zullen wij dit proces samen met jou doorlopen. Soms is het best wel lastig om met een sterk ontwerp te komen. Daarom helpen wij jou hier graag bij! Misschien weet jij al exact hoe jouw triathlonpak eruit moet gaan zien. Dan kun jij jouw wensen doorsturen met zo veel mogelijk details. Vervolgens zorgen wij dat jouw ideeën werkelijkheid worden en zullen wij jouw wensen omzetten in een professionele designtekening. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij wel al bepaalde kleuren of patronen in gedachten hebt maar verder nog geen duidelijk ontwerp hebt. Dan kun jij via ons contactformulier met onze ontwerper overleggen wat voor ideeën jij nu hebt en zullen wij met een ontwerpconcept komen. Vervolgens kun jij kijken of jouw ideeën er in de werkelijkheid ook goed uitzien. Is het nog niet helemaal naar wens, dan gaan wij aan de hand van dit concept aanpassingen maken om zo samen jouw triathlonpak te ontwerpen. Wij blijven het ontwerp aanpassen totdat jij 100% tevreden bent en wij kunnen starten met de productie!

Het ontwerp van jouw triathlonpak mag natuurlijk ook logo’s, afbeeldingen of patronen bevatten die jij zelf aan kunt leveren. Dit kan het beste in AI/PDF/EPS format. Op deze manier weten wij zeker dat ze haarscherp in het ontwerp verwerkt kunnen worden. Wanneer het ontwerpen van jouw triathlonpak is afgerond gaat onze tekenaar het design in een professioneel bestand omzetten en volgt de laatste check. Als jij akkoord gaat kunnen wij door naar stap 3.

Stap 3: Kledingmaten van jouw triathlonpak bepalen

De pasvorm van ons triathlonpak hebben wij zelf met veel zorg ontwikkeld. Je wilt namelijk wel dat jouw speciaal ontworpen triathlonpak perfect gaat passen. Hiervoor is, naast onze speciale pasvorm, de maatkeuze ook erg van belang. De maatkeuze kan bij ons op drie manieren.

Optie 1: Wij sturen een paskledingpakket op (hiervoor betaal je enkel de verzendkosten). Je kunt zo thuis op een moment dat jou goed uitkomt het triathlonpak rustig bekijken en passen. Mocht jij triathlonpakken willen bestellen voor een vriendengroep, team of bedrijf, dan is deze optie perfect geschikt om een leuk pasmoment te organiseren. Na het passen stuur je de triathlonpakken weer naar ons op en ben jij zeker van het kiezen van de juiste maten.

Optie 2: Wij gaan jou helpen met het maatadvies. Jij kunt zelf de benodigde lichaamsmaten opmeten waarna wij advies zullen geven welke maat het beste zou passen bij die afmetingen. Mocht je triathlonpakken willen bestellen voor een grote groep, dan kun jij iedereen vragen deze maten op te meten en door te sturen zodat wij voor iedereen een passende maat uit zullen kiezen. 

Optie 3: Je bepaalt zelf aan de hand van onze maattabellen de maat die je nodig hebt. 

Wij adviseren altijd om voor de eerste optie te kiezen. Dat geeft jou de meeste zekerheid over de maatkeuze. Het zou zonde zijn als je na het ontwerpen van het triathlonpak uiteindelijk toch niet de juiste maat hebt gekozen en minder plezier haalt uit jouw unieke sportoutfit. Door te kiezen voor optie 1 kun jij onze triathlonpak alvast aantrekken zodat je niet alleen een voorproefje krijgt van onze kwaliteit, maar ook weet hoe onze maten vallen. Heb jij nu een overzicht van de maten die jij wilt bestellen? Dan zijn we bijna klaar om het triathlonpak te produceren en gaan wij door naar de laatste stap!

Stap 4: Betaling, produceren en verzenden

De vier stappen die nodig zijn om jouw unieke triathlonpak te ontwerpen en bestellen zijn doorlopen. Als laatste stap betaal jij de officiële offerte. Wanneer wij dat ontvangen hebben gaan wij meteen starten met het produceren van jouw zelfontworpen triathlonpak. Normaal gesproken kan jouw bestelling al in 4 tot 6 weken na het voltooien van de betaling geleverd worden. Je zult dus nog heel even geduld moeten hebben, maar daarna kun jij het water in springen, de fiets opstappen en gaan hardlopen in jouw nieuwe triathlonpak!

Het nieuwe TBT Snelpak in ontwikkeling

De voordelen van ons triathlonpak

Binnenkort meer info

Highlights van ons triathlonpak

  • Volledig zelf te ontwerpen
  • Zelfontwikkelde sportieve pasvorm
  • Speciaal ontwikkeld triathlonzeem