TBT donkerblauw fietsshirt

Donkerblauwe wielrenkleding

Als je op zoek bent naar donkerblauwe wielrenkleding ben je bij TBT Sportwear aan het juiste adres. Onze Classic fietskledinglijn bevat een wielren-kledingset met een donkerblauw wielrenshirt en een zwarte wielrenbroek. Naast de set wordt het donkerblauwe wielrenshirt ook los verkocht. Bij TBT Sportwear is de prijs-kwaliteitverhouding erg belangrijk. Dat is dan ook de reden dat wij de prijzen erg laag willen houden. Dit kunnen wij waar maken omdat er geen winkel of webshop tussen ons, het merk, en jullie, de klant, zit. Concreet gezegd, er hoeft een keer minder winst gerekend te worden. En aangezien wij kleine marges hebben kunnen wij de prijzen extra laag houden. 

Donkerblauwe wielrenkleding details

De details van het donkerblauwe wielrenshirt zitten vooral in het materiaalgebruik. In dit fietsshirt is gebruik gemaakt van een allround materiaal op de borst, rug en zijkanten. Deze stof zorgt ervoor dat jullie in veel verschillende temperaturen comfortabel op de fiets kunnen zitten. Daarnaast zijn de mouwen van het donkerblauwe wielrenshirt gemaakt van lycra. Het materiaal lycra staat bekend om zijn zeer goede rekbare eigenschappen. Dit betekent dat de mouwen mooi om je arm heen sluiten en je dus geen last krijgt van wapperende kleding! Verder is het shirt uitgerust met drie achterzakken waarvan één achterzak met een rits voor uw waardevolle spullen. Onderaan het shirt zit een siliconen antislip-band zodat het donkerblauwe wielrenshirt mooi op zijn plaats blijft.                                                                                                                                                                         

Het design van de donkerblauwe wielrenkleding

Zoals vermeld hebben wij een speciale set bestaande uit een donkerblauw wielrenshirt en een zwarte fietsbroek. Het donkerblauwe wielrenshirt is helemaal donkerblauw op de zwarte zijpanelen na met drie witte strepen op de mouwen. Het witte TBT logo op de borst maakt het shirt helemaal af! Benieuwd naar de prijs, meer foto’s of alle product specificaties? Bekijk de producten via de link.