TBT Fietskleding set donkeblauw voor de Hollandse molen

Fietskleding van TBT Sportwear

Als je op zoek bent naar fietskleding ben je bij TBT Sportwear aan het juiste adres. Met ons fietskledingmerk willen wij een nieuwe standaard in prijs-kwaliteitverhouding neerzetten, en dat is naar eigen zeggen goed gelukt. Dit doen wij door middel van kleine marges op de kleding en een directe levering van producent naar de klant. Op deze manier zit er geen winkel of webshop meer tussen die extra marge moet rekenen op de producten. Een win-win situatie dus. Benieuwd naar onze fietskleding? Ga via onderstaande knop onze webshop!

TBT Classic fietskleding

De voordelen van TBT fietskleding zit hem niet alleen in de prijs maar vooral in de kwaliteit. Wij hebben momenteel 2 verschillende lijnen binnen TBT. De eerste lijn is onze TBT Classic fietskleding. Deze fietskleding heeft een classic design en is verkrijgbaar in het donkerblauw-wit en het zwart-Aztec (goud). Ook is het materiaalgebruik in deze lijn allround gekozen door het gebruik van dezelfde licht ventilerende stof op de borst, rug en zijkanten. Dit materiaal zorgt voor de juiste warmteregulatie van het lichaam. De mouwen zijn gemaakt van het welbekende lycra. Deze stof staat bekent om zijn uitstekende rekbaarheid en sluit daardoor mooi om de bovenarm aan. Dat is niet alleen erg comfortabel maar ook nog eens aerodynamisch.

TBT Aero fietskleding

De 2e fietskleding lijn binnen TBT Sportwear is onze Aero lijn.  Zoals de naam al zegt is deze lijn gefocust op aerodynamica, maar ook op het leveren van een topprestatie. Een topprestatie op de fiets lever je namelijk niet zomaar, daar komt veel kracht en uithoudingsvermogen bij kijken. Dan wil je niet belemmerd worden door de fietskleding maar juist geholpen worden. Dat hebben we met de Aero lijn voor elkaar gekregen. Door alleen maar aerodynamische lycra stoffen te gebruiken snijd dit fietsshirt gemakkelijk door de lucht. Door het luchtdoorlatende materiaal dat we in de zijkanten hebben gebruikt blijft je warmteregulatie perfect op pijl! Benieuwd naar onze Aero lijn? Check de TBT fietskleding in onze website of klik op de link hieronder.