TBT Aero fietskleding set

Goedkope fietskleding

Dat goedkope fietskleding niet onder hoeft te doen in kwaliteit gaan wij bewijzen. Wij zijn TBT Sportwear gestart met een doel dat los staat van de centen. Wij willen de huidige standaard van prijs-kwaliteitverhouding doorbreken en daardoor een heel peloton aan liefhebbers in onze kleding te laten rijden. Zo hopen wij dat het voor iedereen mogelijk is om comfortabele en gesoigneerde fietskleding te dragen. Bij TBT Sportwear staan er geen mensen tussen ons en de productie waardoor wij scherpe marges kunnen kiezen. Hierdoor kunnen wij van A tot Z onze kleding optimaliseren en blijft jouw portemonnee gevuld!

Waarom TBT Custom sportkleding 3

Geen concessies voor kwaliteit

Ondanks dat wij onze goedkope fietskleding tegen een voordelige prijs op de markt brengen willen wij wel volledig achter ons product staan. Er zijn vele uren besteed om de beste materiaalcombinaties te kiezen en een professionele pasvorm te creëren. Daarnaast hebben wij voor een premium afwerking gekozen voor de mouwen, rits en achterzakken en blijven wij een uitvoerige kwaliteitscontrole uitvoeren om er zeker van te zijn dat jij blij zult zijn met onze goedkope fietskleding!

Waarom TBT Custom sportkleding 5

Custom kleding tegen een scherpe prijs

Naast goedkope fietskleding van onze eigen collectie bieden wij jou ook de kans om tegen zeer scherpe prijzen jouw eigen fietskleding te ontwerpen. Hierbij is niks te gek. Van de materialen waar het shirt uit opgebouwd is tot de honderden kleuren waar wij het shirt mee kunnen maken, alles komt bij jou vandaan. Liever wat hulp bij deze keuzes? Wij maken gratis het ontwerp in overleg met jou zodat jij jouw droomkleding kunt dragen op de fiets. Bekijk op onze ‘custom fietskleding’ pagina  de stappen die wij samen gaan zetten en de tarieven om de persoonlijke goedkope fietskleding te maken. Zo weet jij precies weet wat jou te wachten staat en welke eerlijke prijs je daarvoor kan verwachten.