TBT Snelpak direct leverbaar uit voorraad in een strak zwart met wit design

TBT Tijdritpak

Een tijdritpak is de beste keuze voor de fietser die van plan is om tijdritten of koersen te gaan fietsen. Ons tijdritpak, op onze website als snelpak aangeboden, is speciaal ontwikkeld met snelheid en comfort in gedachten. Het neutrale design met witte accenten zorgt ervoor dat dit pak bij alle fietsen en fietsaccessoires past. Heb je liever toch een persoonlijkere touch aan jouw tijdritpak? Ook dit is een optie bij ons. Kijk voor meer informatie over dat proces op de pagina ‘custom fietskleding’.

Snelle stoffen van het tijdritpak

Om de beste resultaten te behalen moet het tijdritpak nauw aansluiten op jouw lichaam. Zo zal loszittende kleding jou niet onnodig afremmen. Door gebruik te maken van lycra hebben wij een contourvolgend pak gecreëerd zonder dat deze oncomfortabel knelt. De zijkanten bestaan uit een mesh-stof zodat de warmte die tijdens de tijdrit geproduceerd wordt afgevoerd kan worden. De mouwen en broekspijpen zijn voorzien van een brede powerband waardoor deze na het aantrekken geen kant meer op kunnen glijden. Doordat de powerbands een breed oppervlakte beslaan wordt de druk verdeeld en zul jij niets merken. De achterzijde van het tijdritpak is voorzien van aerodynamisch verwerkte achterzakken waardoor jij alsnog ruimte hebt om sportvoeding of persoonlijke spullen mee te nemen.

Losse voorkant

Zoals gezegd vinden wij het belangrijk dat het tijdritpak niet alleen snel is, comfort staat ook altijd hoog op ons lijstje. Door de rits aan de voorkant los te maken van de rest van het tijdritpak kun je hem zonder geworstel aantrekken. Je trekt de bibshort aan zoals je altijd zou doen bij een fietsbroek waarna je vervolgens de bovenzijde als een gewoon fietsshirt aan kunt trekken. Zo ben jij binnen enkele seconden klaar om te racen!