Sportshirts ontwerpen voor bedrijven

Er is niets leukers dan samen sporten, al helemaal in zelfontworpen sportshirts! Dit is al helemaal interessant voor bedrijven die samen met alle medewerkers actief willen zijn. Sportevenementen zoals een marathon voor bedrijventeams of een sportdag voor alle medewerkers zijn ideale gelegenheden om daar een speciaal sportshirt voor bedrijven voor te maken. Daarnaast is een ook een leuke manier om collega’s aan te sporen om meer te gaan bewegen en maak je tijdens het sporten ook nog reclame voor jouw bedrijf! In deze blog leggen wij jou uit hoe jij samen met jouw bedrijf een fantastisch sportshirt kunt ontwerpen.

Bij het maken van sportshirts voor bedrijven gebruiken wij jouw bedrijfskleuren en logo’s en zorgen dat deze volledig tot hun recht komen. Zo kun je het sportshirt voor jouw bedrijf volledig ontwerpen in jullie huisstijl. Een strak en professioneel ogend sportshirt kan passen bij het bedrijf, of juist een flitsend en opvallend sportshirt als dat meer past bij jullie bedrijfsvoering. Misschien hebben jullie zelf al een idee hoe het ontwerp eruit gaat zien. Dan zorgen wij dat dit van A tot Z gerealiseerd gaat worden. Als dat nog niet het geval is kunnen wij aan de hand van jouw bedrijfslogo een gaaf design creëren. Onze hoogwaardige printers kunnen haarfijn patronen, honderden kleuren en logo’s drukken op sportshirts voor bedrijven.

Sportshirts ontwerpen voor dames en heren

Bij het bestellen van sportshirts voor bedrijven is het natuurlijk belangrijk dat iedereen een passend shirt ontvangt. Hiervoor komen onze maattabellen en gratis maatadvies van pas. Benieuwd welke maten jullie nodig hebben? Bekijk dan ons maatoverzicht hier. Mocht je moeite ervaren met het kiezen van de juiste maten, dan zullen wij jullie gratis advies verlenen aan de hand van lichaamslengtes die jullie door kunnen sturen naar ons. Naast de juiste maat is de juiste pasvorm ook van groot belang bij sportshirts voor bedrijven. Gelukkig hebben wij een dames- en herenpasvorm ontwikkeld zodat er altijd een passend shirt te vinden is!

Sportshirts voor grote of kleine bedrijven

Het maakt bij TBT Sportwear niet uit of jij sportshirts wilt ontwerpen voor een groot of klein bedrijf. Wij kunnen al vanaf vijf stuks leveren, maar zijn ook gespecialiseerd in grote orders. Nadat jij het ontwerp van het sportshirt hebt goedgekeurd gaan wij direct aan de slag met de productie. Voor de meeste orders ontvang je de sportshirts binnen vier tot zes weken. Voor erg grote orders is een iets ruimere planning wel aan te raden. Zo weet je zeker dat de sportshirts op tijd geleverd kunnen worden en jullie in stijl aan de start kunnen staan van sportevenementen. Wij kijken er nu al naar uit om een sportief verlengstuk van jouw bedrijf te maken en op die manier vele werknemers te ondersteunen in hun sportiviteit!