Waar kan ik het sportshirt voor gebruiken?

Ons sportshirt is op ontzettend veel manieren in te zetten. De gewoven stof bevat kleine ventilerende gaatjes zodat je het niet te snel heet krijgt. Jouw lichaamswarmte en zweet worden hierdoor goed opgenomen en afgegeven zodat jij je kunt focussen op het sporten. Daarnaast is het ook een prettig shirt om andere activiteiten in te doen, zoals wandelen en werken. Hieronder duiken wij in een aantal mogelijkheden waar het sportshirt voor te gebruiken is.

Hardlopen

Eén van de meest voordehand liggende sporten om een zelfontworpen sportshirt van TBT Sportwear te dragen is natuurlijk hardlopen. Ontzettend veel bedrijven schrijven zich jaarlijks in voor hardloopevenementen. Het is dan natuurlijk het gaafst om met al die collega’s in hetzelfde sportshirt deel te nemen aan dit evenement. Dit vormt een echt teamgevoel en straalt professionaliteit uit. Ons zelf te ontwerpen sportshirt is de perfecte manier om bedrijfslogo’s tentoon te stellen tijdens deze sportieve prestatie.

Wandelen

Wesley en ik zijn de afgelopen zomers richting de Alpen en Pyreneeën getrokken. Niet alleen om te genieten van de prachtige bergwegen, natuur en vergezichten maar ook om onze producten te testen. Naast het uitproberen van onze fietskleding op de beklimmingen trekken wij ook vaak de natuur in via de vele bergpaden. Dit wil nog wel eens een warm klusje zijn maar gelukkig hielden onze sportshirts ons koel. Wanneer we richting de top kwamen deden wij een sportjack aan. Het sportshirt fungeert dan als een heerlijk ondershirt.

Eén van de grootste sportevenementen in Nederland is de Nijmeegse Vierdaagse. Families en vrienden gaan dan de grote uitdaging aan om in vier dagen 30, 40 of zelfs 50 kilometer per dag te wandelen. Er is dan toch niks leukers dan samen de finish te halen in unieke sportshirts. Dit zorgt niet alleen voor comfort tijdens het wandelen maar ook voor een onvergetelijke herinnering in de vorm van een gepersonaliseerd shirt.

Indoorsporten

Aangezien het sportshirt ademende kwaliteiten heeft is het ook geschikt voor indoorsporten. De meeste indooractiviteiten kunnen erg warm worden. In deze gevallen is het prettig om een shirt te dragen dat het zweet goed opneemt en het vervolgens verdampt om af te koelen. Voorbeelden van indoorsporten zijn zaalsporten zoals zaalvoetbal, zaalhockey of handbal. Mocht jij op zoek zijn naar een gave outfit voor bijvoorbeeld een familietoernooi, dan is een zelfontworpen shirt natuurlijk een perfecte oplosssing.

Sportshirt dragen tijdens werk

Veel bedrijven zoals fysiopraktijken vinden het prettig om in sportshirts te werken. Zij moeten vaak van een behandeling snel door naar een training. Hier is een zelfontworpen sportshirt natuurlijk perfect geschikt voor aangezien het logo van het bedrijf op de shirts gedrukt kan worden.

Zoals uit bovenstaande blog duidelijk wordt is ons sportshirt op veel manieren te gebruiken. In alle gevallen geldt dat het begint bij een idee van jou en zorgen wij dat jij een prachtig shirt ontvangt. Wil je meer informatie over het bestelproces? Klik dan hier om naar de hoofdpagina van de sportshirts ontwerpen te gaan. Mocht je al helemaal klaar zijn om te starten met het ontwerpen van jouw sportshirts, neem dan via deze link contact met ons op. Wij staan te popelen om voor jou aan de slag te gaan!