Hoe kan jij je eigen wielerkleding ontwerpen?

In deze blog leggen wij jou uit hoe jij eigen wielerkleding kunt ontwerpen voor jezelf, een wielerploeg of voor een vriendengroep. Wij van TBT Sportwear weten precies wat daar voor nodig is en helpen jou graag verder om deze kleding volledig naar wens te leveren. Om het ontwerpproces zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen kun jij ons bericht sturen met jouw designwensen. Mocht je al aardig een beeld hebben hoe jij de wielerkleding er uit wilt laten zien, dan zullen wij deze na wat gesprekken en een proefontwerp dit direct in een professioneel design om laten zetten. In het geval dat jij nog niet zeker weet wat voor design jij zou willen ontvangen zullen wij aan de slag gaan om met jouw kleurkeuze een gaaf ontwerp neer te zetten.

Volledige vrijheid in jouw eigen ontwerp

Bij TBT Sportwear stoppen we pas als jij tevreden bent. Dit betekent dat jij kosteloos het ontwerp aan kunt passen en wij de productie van de wielerkleding . Zo weet jij zeker dat na het ontwerpen van jouw eigen wielerkleding wij ook daadwerkelijk jouw droomdesign gaan realiseren. Logo’s van sponsoren, fietsgroepen of eigen bedrijven kunnen wij ook gemakkelijk in het ontwerp verwerken. Hiervoor vragen wij jou wel de logo’s in AI- of vectorbestand te leveren. Alleen dan zijn we zeker dat de kwaliteit van de logo’s gewaarborgd blijft. Waar wacht jij dus nog op? Start vandaag al met het ontwerpen van jouw eigen wielerkleding.

Transparantie is de sleutel

Eerlijkheid duurt het langst. Omdat wij uit eigen ervaring weten hoe prijzig en onoverzichtelijk het kan zijn om eigen wielerkleding te laten ontwerpen zorgen wij dat alle kosten vooraf bij jou bekend zijn. In ons prijzenoverzicht op is namelijk duidelijk terug te vinden wat het ontwerpen van één of meerdere kledingstukken gaat kosten. De ontwerpkosten en de mogelijkheid tot meerdere malen aanpassen van het design zijn hier al bij inbegrepen. Ook is hier de optie om verschillende materialen te kiezen al in verwerkt. Zo kun jij dus naast het ontwerp ook nog eens de verschillende materialen kiezen, Zodat de wielerkleding perfect voor jouw doeleind geschikt is.

Om de best mogelijke prijs te bieden is het belangrijk om te weten welke kledingstukken jij zoekt, en het aantal daarvan in hetzelfde design. De gewenste kledingmaten maken voor de prijsopgave nog niet uit. Wij hebben een breed assortiment aan wielershirts, wielrenbroeken, sportjacks en wielrensokken. Op de productpagina’s van deze artikelen kun jij meer informatie krijgen over de verschillende materialen die wij gebruikt hebben. Ook kun je deze artikelen van dichterbij bekijken op onze detailfoto’s. Laat via ons contactformulier weten welke wielerkleding jij zoekt, dan gaan wij ons uiterste best doen dit voor jou te realiseren!