Comfortabele wielerkleding ontwerpen

Voor comfortabele wielerkleding hoef jij niet meer verder te zoeken! TBT Sportwear is de nieuwe aanbieder van wielerkleding voor alle liefhebbers van deze mooie sport. Wat ons uniek maakt is het feit dat al onze wielerkleding zelf te ontwerpen is. Zo kun jij persoonlijke en unieke wielerkleding ontwerpen. Naast onze hoge kwaliteit, eigen ontwerpen en onze eerlijke prijzen staat comfort hoog op ons lijstje. Je geniet namelijk alleen van het fietsen als jij je één voelt met jouw kleding en fiets. Fietstochten boven de 200 kilometer zijn voor ons bekend terrein. Wij zijn er dus zeker van dat onze comfortabele wielerkleding jou niet teleur gaat stellen wanneer jij de fiets op stapt en pas uren later weer thuiskomt.

Slimme materiaalkeuzen

Comfort kun je creëren. Dat hebben wij gedaan door slimme keuzes te maken wat het stofgebruik betreft. Zo plaatsen wij luchtdoorlatende stoffen op plekken waar de wind niet direct op inslaat. Zo koel jij niet te veel af, maar zal jij wel beschermd zijn tegen oververhitting tijdens de warmere dagen. Ook speelt de pasvorm een grote rol om comfortabele wielerkleding te produceren. Afknellende of juist te losse mouwen hebben wij door middel van elastisch materiaal en een duidelijke maatvoering weten te verhelpen. Ook hebben wij de voorzijde van het shirt kort gehouden zodat er geen ophopende stof ontstaat wanneer je voorover hangt op de fiets.

De TBT Sportwear zemen

Een groot onderdeel van comfortabele wielerkleding is de zeem in de wielrenbroek. De zeem van TBT Sportwear is gemaakt van schuim met een hoge dichtheid. Door het dikteverschil in de zeem op de plekken waar de meeste druk van de heupbotten ontstaat vormt ons zeem zich naar jouw zitoppervlak. In onze High Performance wielrenbroek hebben wij een zeem van Elastic Interface verwerkt. Dit zeem, gekenmerkt door zijn comfort voor langere ritten, wordt gebruikt in de beste wielrenbroeken. Zo ook in die van ons! Voor dames en heren gebruiken wij een andere vorm voor de zeem. Hierdoor valt deze perfect in de wielrenbroek en zul jij vele kilometers op de fiets weg kunnen trappen zonder problemen. 

  • FXCY3053-Paris-Hp-Men
  • FXCY3054-Paris-Hp-Women

Groot assortiment aan comfortabele wielerkleding

Wij hebben een breed assortiment aan wielershirts, wielrenbroeken, sportjacks en wielersokken. Op de productpagina’s van deze artikelen kun jij meer informatie krijgen over de verschillende materialen die wij gebruikt hebben. Ook kun je deze artikelen van dichterbij bekijken op onze detailfoto’s. Laat via ons contactformulier weten welke wielerkleding jij zoekt, dan gaan wij samen aan de slag om een unieke en persoonlijke maar bovenal comfortabele wielerkleding te produceren!